En uge til nøgleoverdragelse

Nedrivning del 1

Så fik vi nøglerne, og det første der skulle gøres var at rive største delen af det indvendige ned! Lige så fint som huset ser ud udefra med forholdsvist nye vinduer og tag, lige så skidt stod det til indenfor!

Vi opdagede hurtigt at der kommer en milliard overraskelser når man sådan renoverer et gammelt hus! Vi fandt blandt andet en sørens masse gipsvægge sat udenpå murstensvæggene – mærkeligt! – og under den ene fandt vi en lyserød trædør 😂 Den gik desværre ikke til narnia, men ud til vores badeværelse, så den skal selvfølgelig lige fjernes og der skal lukkes af på rigtig manér.

img_1207Indtil videre er tapet fjernet, loftet pillet ned, nogle af gipsvæggene er fjernet, vores el og vvs er slået fra og ved at bliver pillet ned.

img_1204

Alt sammen med hjælp fra vores skønne venner og familie!

img_1200Vi håber på at være færdig med nedrivning inden for den næste uges tid! Vi mangler en masse gipsvægge, loftet på 1 sal, et toilet og et badeværelse – så vi skal vist til at rubbe neglene 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge til nøgleoverdragelse